bungalow te koop, Kortenberg Meerbeek< Terug naar het overzicht

bungalow te koop in Kortenberg Meerbeek bungalow te koop in Kortenberg Meerbeek bungalow te koop in Kortenberg Meerbeek bungalow te koop in Kortenberg Meerbeek bungalow te koop in Kortenberg Meerbeek bungalow te koop in Kortenberg Meerbeek bungalow te koop in Kortenberg Meerbeek bungalow te koop in Kortenberg Meerbeek bungalow te koop in Kortenberg Meerbeek bungalow te koop in Kortenberg Meerbeek bungalow te koop in Kortenberg Meerbeek bungalow te koop in Kortenberg Meerbeek bungalow te koop in Kortenberg Meerbeek bungalow te koop in Kortenberg Meerbeek bungalow te koop in Kortenberg Meerbeek bungalow te koop in Kortenberg Meerbeek bungalow te koop in Kortenberg Meerbeek bungalow te koop in Kortenberg Meerbeek bungalow te koop in Kortenberg Meerbeek bungalow te koop in Kortenberg Meerbeek bungalow te koop in Kortenberg Meerbeek bungalow te koop in Kortenberg Meerbeek bungalow te koop in Kortenberg Meerbeek bungalow te koop in Kortenberg Meerbeek

Nieuw bungalow
€ 289.000

Charmante woning met veel privacy én privé weg naar het perceel van bijna 15 are. Uitzonderlijk rustig gelegen in een oase van groen.
Bestaande uit inkom, apart WC, woonkamer/eetkamer, 2 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met  kast met 2 uittrekbare bedden. Garage en berging. Met prachtig vergezicht en zonnige zuidgeoriënteerd tuin. Sanitair en dak werden vernieuwd. De woning ligt in een zone voor kleinschalig wonen (recreatiegebied) en heeft een vergunning voor permanent wonen. Goede verbindingen naar Leuven en Brussel. EPC 1533 kWh/m²jaar, label F.  

Algemeen

Type woning:bungalow

Bouwjaar:1964

Renovatiejaar:2016

Kadastraal inkomen:741 euro

Grond oppervlakte:1446 m²

Eigenschappen

Gevels:4

Keuken:Ja

Slaapkamers:2

Opp. slaapkamer 1:7 m²

Opp. slaapkamer 2:22 m²

Badkamers:1

Type badkamer:douche

Schrijnwerkerij:pvc

Beglazing:dubbel

Garage:Ja, 1

Parking:Ja, 1

Omgeving

Buurt:landelijk woonkern rustig

Afstand winkels:2000 m

Afstand autosnelwegen:1700 m

Afstand openbaar vervoer:1400 m

Extra info

Flood:Neen

Stedenbouwkundige vergunningen:Ja

Dagvaarding:Neen

Voorkooprecht:Ja

Verkavelingsvergunning:Neen

Watertoets

Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Schrijf u hier in met uw persoonlijke wensen en wij houden u gratis op de hoogte van panden die hieraan beantwoorden.